libravirtua-button ontime-button

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA

Vállalkozz digitálisan!

A LIBRA SZOFTVER Zrt. minősített szállítóként csatlakozik a “Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű GINOP-3.2.1 Modern Vállalkozások Programja projekthez, aminek keretében több kedvezménnyel igyekszik elősegíteni a KKV-k digitális fejlődését, mindennapi tevékenységük gördülékenyebbé tételét.

További információk a GINOP-3.2.1- 15-2015- 00001 projekt részleteiről a Modern Vállalkozások Programjának hivatalos weboldalán:

modern vallalkozas2


Vállalkozz a Librával!

A program keretében a LIBRA SZOFTVER Zrt. az alábbi termékeit kínálja a regisztrált résztvevők számára:

Tudjon meg többet a LIBRA3s-ről

A LIBRA3s integrált vállalatirányítási rendszert több mint 1.000 cég alkalmazza országszerte. A vállalatirányítási szoftver egyik legfőbb jellemzője a rugalmasság: az egyes modulok tetszőleges összeállításban használhatók az adott szervezet igényei szerint.
A LIBRA3s rendszerben – az integráltság révén – a programok együtt működnek egymással, közös adatbázisból dolgoznak, így nincs szükség többszöri adatbevitelre, korábban felvitt tételek hosszadalmas keresésére. A rendszer interfész felületével képes idegen rendszerekhez kapcsolódni, onnan adatot fogadni vagy oda továbbítani. A szoftver széles körű lekérdezési lehetőséget nyújt, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők minden modulból. A LIBRA3s-ben - jogosultsági rendszere révén – minden felhasználó csak olyan adatokat láthat, használhat és módosíthat, amire engedélye van. Betanítása és bevezetése ugyanakkor nem időigényes: pár naptól néhány hétig terjedhet, amely a kisebb cégek számára kisebb költségterhet is jelent. Nemzetközi vetélytársaival szemben egyrészt kedvezőbb díjszabása miatt előnyben van, másrészt a helyi fejlesztés lehetővé teszi az ügyféligényekre való gyorsabb reagálást.

A Modern Vállalkozások Programja projekt keretében LIBRA3s integrált ügyviteli rendszer beszerzésére pályázó vállalkozásoknak

  • 12%-os bevezetési kedvezményt,
  • 15%-os licenc vásárlási kedvezményt biztosítunk,
  • továbbá ingyen biztosítjuk a rendszer Admin, Üzen, Naptár moduljait, a megvásárolt modulokon felül.


Érdekli az ajánlatunk? Kérjük, töltse ki az adatlapot.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Tudjon meg többet a LIBRA Virtua-ról

Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bonyolult szoftverek, amelyek telepítése, beállítása, oktatása és testreszabása, komoly időt és energiát igényel, mind a felhasználótól, mind a szoftver szállítójától. Egy ilyen rendszer bevezetése egy kis- és középvállalat számára sokszor jelentős hardware beruházást és költséges üzemeltetést jelent. A LIBRA VIRTUA szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy ezeket a hátrányokat kiküszöböljük: a beruházási igényt minimalizáljuk, az üzemeltetési és felhasználási költségeket pedig használat alapúvá tegyük.
A LIBRA VIRTUA lényege, hogy a vezető hazai integrált ügyviteli és vállalatirányítási LIBRA rendszerek bevezetéséhez és használatához mindössze Internet-kapcsolatra van szükség. A LIBRA VIRTUA biztosítja a szükséges LIBRA modulokat, az adatbázis kezelőt, a szerver-kapacitást, a mentést és archiválást, és minden más kapcsolódó szolgáltatást. A LIBRA modulok és a szolgáltatási csomag összeállítása a felhasználó igényeitől függ, aki a paraméterezett rendszerért használat alapú havi díjat fizet.

A Modern Vállalkozások Programja projekt keretében LIBRA VIRTUA felhőszolgáltatás igénybevételére pályázó vállalkozásoknak

  • 20%-os kedvezményt biztosítunk,
  • valamint ingyen biztosítjuk számára az OKOS LIBRA-t, a LIBRA SZOFTVER Zrt. mobil eszközökre fejlesztett applikációját.


Érdekli az ajánlatunk? Kérjük, töltse ki az adatlapot.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
Adatkezelési tájékoztató

A termékhez kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik!

Regisztrálok a kedvezményért!

Referenciáink

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com