libravirtua-button ontime-button

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

Laptopokkal segítjük a rászoruló diákokat

Cégünk hosszú évek óta ápol jó kapcsolatot oktatási intézményekkel, és ebben a nehéz időszakban sem feledkezünk meg a diákokról: szeretnénk elősegíteni, hogy mindenki lépést tudjon tartani a tananyaggal.

„A mostani rendkívüli helyzetben az iskolák bezárása komoly kihívás elé állította a tanulókat és a szülőket egyaránt. Sok olyan háztartás van, ahol sem asztali számítógép, sem laptop vagy tablet nem áll rendelkezésre, így a digitális oktatásban nem tudnak részt venni a gyerekek, helyette postán, telefonon keresztül kapják a feladatokat. Ezzel az eleve nehezebb helyzetben lévő diákok kerülnek még hátrányosabb helyzetbe, és kiszolgáltatottságuk, lemaradásuk tovább nő.” – nyilatkozta vezérigazgatónk, Faur Kálmán.

A Libra Csoport ezért döntött úgy, hogy a rászoruló diákokat 150 db laptoppal és tablettel támogatja, összesen 12 millió forint értékben. A támogatásban számos partnerünk is segítségünkre volt, akiknek ezúton is köszönjük a hozzájárulást.

A támogatást az alábbi intézményeken keresztül juttattuk el a diákoknak:

  • Lencsési Általános Iskola, Békéscsaba
  • Fekete István Átalános Iskola, Budapest
  • Nyíregyházi Rotary Club, Nyíregyháza
  • KórházSuli Alapítvány

 

 

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com