libravirtua-button ontime-button

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

Tovább bővült a Libra Szoftver Zrt. Skoda modelleket tartalmazó flottája

montázs2

A Libra mindig fontosnak tartotta a személyes kapcsolattartást Ügyfeleivel. Sok évtizedes tapasztalatunk szerint tanácsadó és fejlesztő kollégáink akkor tudnak a leghatékonyabban együtt működni a Partnervállalttal és megérteni napi működését, problémáját, ha azt a Partner saját székhelyén, számítógépén tudják leoktatni/ beállítani/ megmutatni/ orvosolni.

Ügyfeleink egyre növekvő létszáma, illetve területi eloszlása mindig is szükségessé tette, hogy a Libra Szoftver Zrt. rendelkezzen gépjármű flottával. A Libra flotta márkára és típusra tekintettel mindig vegyes volt. Cégünk 2012-ben vásárolt először flotta bővítés céljából Skoda modelleket, elvárás volt – többek között – a megbízhatóság, az alacsony fogyasztás, a biztonság és a kényelem. Az autók olyannyira beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, hogy 2017-ben, a flotta bővítése, korszerűsítésekor, újra a Skoda modelleket választotta. 3 darab új Skoda Rapidot és 8 darab új Skoda Octavia-t állítottunk szolgálatba, a már meglévő 17 darab Skodánk mellé, az Önök gyorsabb elérése, kiszolgálása érdekében. Ok.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com