libravirtua-button ontime-button

Vasi Volán Zrt.

A Vasi Volán Zrt. Magyarország tömegközlekedési hálózatának részeként meghatározó szerepet tölt be Vas megye közforgalmú közlekedésében. 220 db autóbusszal évente mintegy 26 millió utast szállítanak. Elsődleges feladatuk a megye helyi és helyközi személyszállítási igényeinek kielégítése, valamint az ország fővárosával és nagyobb városaival való összeköttetés biztosítása távolsági autóbuszjárataik révén.

A felismerés:
A Volán társaságok alapvető - a tulajdonos MNV Zrt. felé fennálló - adatszolgáltatása olyan mennyiségű és mélységű adatot tartalmaz, amelynek összeállítása egy jól működő integrált vállalatirányítási rendszer nélkül szinte lehetetlen. A cég vezetésének szüksége volt egy olyan rendszerre, mely megoldást nyújt gondjaikra.

A kiválasztás:
A szigorúbb adatszolgáltatási kötelezettség miatt a cég, a meglévő Libra6i vezetői információs rendszer új, második generációs verzióját választotta erre a feladatra, az InfoCenter XL-t. E verzió az Oracle adatbázisra épülő, de Microsoft Office Excel kereteit felhasználó, ahhoz illeszkedő on-line függvényekkel oldja meg a társaság operatív és stratégiai vezetői információs igényét.  Az InfoCenter XL komplex lekérdezéseket, dinamikus listákat és gyűjtéseket végez, amivel gyorsan tud naprakész információkkal szolgálni, és segíteni a döntéshozatalt. A rendszer a műszaki, személyszállítási és közüzemi területek adatait dolgozza fel.

A bevezetés:
A Vasi Volán kontrolling szakértői éles üzemi környezetben tesztelték a rendszert. A rendszer rugalmassága révén gyorsan a vállalat igényeire lehetett szabni, a könnyű kezelhetőség miatt pedig a felhasználók gyorsan elsajátították a program használatát. Így alig több, mint egy hónap után használatba is vették a rendszert, és az első negyedéves adatszolgáltatást már ennek segítségével készítették el a minisztérium felé.

Tevékenység: személyszállítás
Alkalmazottak száma: 645 fő
Éves árbevétel: 3 434,38 M Ft (2013)
Rendszer: LIBRA6i Integrált Vállalatirányítási Rendszer
Bevezetés éve: 2002, 2008
Felhasználók számla: 32 fő
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyvi modul
  • LIKVID: pénzügyi modul
  • KASSZA: házi- és valutapénztári modul
  • SZÁMLA: értékesítő és számlakészítő modul
  • ÁLLÓ: tárgyi eszköz modul
  • ANYAG: készletgazdálkodási modul
  • SZERVIZ: karbantartási modul
  • BUSZ: személyszállítási modul

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com