libravirtua-button ontime-button

MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft.

A Miskolci Vízmű Kft. az ivóvíz-szolgáltatás, szennyvízelvezetés és –tisztítás mellett Európa egyik legjobb adottságú termálfürdőjét üzemelteti Miskolc-Tapolcán. Széles körű tevékenysége és csaknem 77 000 fogyasztóhelye miatt a vállalat működésének optimalizálásához és jobb átláthatóságához 1999-ben a LIBRA Integrált Vállalatirányítási Rendszert vezették be.

A felismerés:
A Miskolci Vízmű 2004-ben a fogyasztók jobb, színvonalasabb kiszolgálása érdekében új belvárosi ügyfélszolgálati irodát nyitott. A vállalat ügyfelei iránti elkötelezettségének azonban nem ez volt az első lépése. A cégvezetés már jó pár évvel korábban felismerte, hogy a közüzemi szolgáltatás sajátosságaiból adódó szerteágazó ügyfélszolgálati és díjbeszedési feladatok ellátása hatékonyan csakis egy speciálisan erre a célra kialakított, a többi ügyviteli modulhoz integráltan illeszkedő megoldással lehetséges.

A kiválasztás:
Fontos szempont volt a kiválasztásnál, hogy a kintlévőségeket sokkal egyszerűbben és áttekinthetőbben követhessék, és naprakész információk birtokában legyenek a számlák állapotáról, az ügyfelek pedig saját folyószámlájuk állapotáról."

A bevezetés:
A cég 1999-ben vezette be a LIBRA Integrált Vállalatirányítási rendszert, amelynek 10 modulját 90 felhasználónál telepítették. A speciális, vízművek számára kifejlesztett ügyfélszolgálati és díjbeszedési programcsomag, a SUMMA a 182 000 fogyasztó gyors és pontos kiszolgálásában támogatja a vízművet. Az ügyviteli rendszer hat általános modulja a pénzügy-számvitel, készletgazdálkodás és eszközgazdálkodás területeit fedi le. A ROAD ügyviteli modul segítségével a MIVÍZ Kft. menetlevél elszámolásait is integráltan végezheti, míg az InfoCenter kontrolling rendszere a vezetőséget látja el naprakész, átfogó információkkal döntéseik támogatására.

Tevékenység: ivóvíz szolgáltatás és közműves szennyvízelvezetés, fürdőüzemeltetés
Alkalmazottak száma: 354 fő
Éves árbevétel: 4 354,08 M Ft (2013)
Rendszer: LIBRA6i Integrált Vállalatirányítási Rendszer
Bevezetés éve: 1999
Felhasználók számla: 90
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyvi modul
  • LIKVID: pénzügyi modul
  • KASSZA: házi- és valutapénztári modul
  • SZÁMLA: értékesítő és számlakészítő modul
  • ÁLLÓ: tárgyi eszköz modul
  • ANYAG: készletgazdálkodási modul
  • INVEST: beruházáskezelési modul
  • SUMMA: közüzemi ügyviteli modul
  • ROAD: menetlevél és munkalap modul
  • INFOCENTER: vezetői információk

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com