libravirtua-button ontime-button

MIHŐ Kft.

A MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. Magyarország második legnagyobb távfűtési rendszerét üzemeltető közszolgáltató, amely Miskolc város mintegy 32 000 lakossági és mintegy 1 000 közületi felhasználója részére végez hőtermelési és hőszolgáltatási tevékenységet.

A felismerés:
Legfontosabb célkitűzésük, hogy felhasználóikat a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szolgálják ki. E cél megvalósítása érdekében szükségük volt egy gyors és megbízható rendszerre.

A kiválasztás:
A Miskolci Hőszolgáltató már 2000-től a LIBRA COM ügyviteli rendszert alkalmazta a pénzügyi és számviteli, valamint az anyaggazdálkodási területeken. A LIBRA Szoftver Zrt. termékportfoliójának újabb, Oracle csúcstechnológiára épülő rendszerét találták erre a feladatra a legalkalmasabbnak.

A bevezetés:
A továbbfejlesztett LIBRA6i ügyviteli szoftver egyes moduljaira történő átállás 2005-ben zajlott le. A távhőszolgáltató ezt követően bevezette a beszámoltatást, az elemzéseket, az értékeléseket, az elő- és utókalkulációs tevékenységet támogató InfoCenter modult, majd 2008 augusztusában, a LIBRA 6i TÁVHŐ számlázási modulját is alkalmazásba vette. A számlázó  program nemcsak a feldolgozandó adatállomány elektronikus fogadását, és ezáltal a havonta mintegy 33 ezer felhasználó részére kibocsátásra kerülő számlák előállítását teszi egyszerűbbé, hanem az analitikus vevőnyilvántartás révén nagyban elősegíti az ügyfélszolgálatot ellátók munkavégzését is. A TÁVHŐ modulra épülő, a kinnlevőségi állomány kezelésére szolgáló BEHAJTÁSI modult 2009-ben vezették be.

„A LIBRA6i ügyviteli szoftver eddig használt moduljai megfeleltek elvárásainknak, ezért a rendszer műszaki, beruházási területre történő kiterjesztését és továbbfejlesztését tervezzük. A LIBRA Szoftver vezetői és munkatársai részéről az eddigi együttműködés során kiváló szakmai felkészültséget, problémamegoldó képességet és rugalmasságot tapasztaltunk, így biztosak vagyunk abban, hogy ezeket a projekteket is eredménnyel valósíthatjuk majd meg”- mondta Mátrai Lajosné.

Tevékenység: Közüzemi szolgáltatás
Alkalmazottak száma: 193 fő
Éves árbevétel: 7 146,55 M Ft (2012)
Rendszer: LIBRA6i Integrált Vállalatirányítási Rendszer
Bevezetés éve: 2005 - 2009
Felhasználók száma: 25 fő
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyvi modul
  • LIKVID: pénzügyi modul
  • KASSZA: házi- és valutapénztári modul
  • SZÁMLA: értékesítési és számlakészítő modul
  • ÁLLÓ: tárgyi eszköz modul
  • ANYAG: készletgazdálkodási modul
  • CASHCENTER: banki és egyéb elektronikus fizetések, utalások modul
  • TÁVHŐ: távhő szolgáltatási modul
  • INFOCENTER: vezetői információk

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com