libravirtua-button ontime-button

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. (korábbi nevén Békés Megyei Vízművek) 1997 óta használja a LIBRA6I Integrált Vállalatirányítási Rendszert. Az integrált vállalatirányítási rendszer segítségével az ALFÖLDIVÍZ Zrt. lefedi a teljes gazdasági ügyvitelt. Az ügyviteli szoftver  kiválasztása többfordulós pályázati eljárás keretében történt, ahol különös hangsúlyt fektettek a más integrált rendszerekkel (műszaki ügyvitel, iratkezelés, stb.) való együttműködésre, rugalmas bevezetési lehetőségre valamint a hatékony hardver eszközállomány kihasználásra.

A MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. Magyarország második legnagyobb távfűtési rendszerét üzemeltető közszolgáltató, amely Miskolc város mintegy 32 000 lakossági és mintegy 1 000 közületi felhasználója részére végez hőtermelési és hőszolgáltatási tevékenységet.

A Miskolci Vízmű Kft. az ivóvíz-szolgáltatás, szennyvízelvezetés és –tisztítás mellett Európa egyik legjobb adottságú termálfürdőjét üzemelteti Miskolc-Tapolcán. Széles körű tevékenysége és csaknem 77 000 fogyasztóhelye miatt a vállalat működésének optimalizálásához és jobb átláthatóságához 1999-ben a LIBRA Integrált Vállalatirányítási Rendszert vezették be.

A Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának (51%) és a Pannon Hőerőmű Zrt. (49%) tulajdonában lévő PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. Pécsett több mint 31 ezer lakást és közel 1000 egyéb felhasználót szolgál ki távfűtéssel és használati meleg vízzel. Biztosítja az ehhez szükséges berendezések üzemeltetését, karbantartását. 120 km hosszú vezetékrendszeren és 20 km közműalagúton keresztül, 589 hőközpont és 434 szekunder hőfogadó állomás közbeiktatásával szolgálja ki fogyasztóit. Szakmai tradíciónkra jellemző, hogy Magyarországon Budapest után másodikként városunkban indult meg a távhő ellátás, 1962 őszén. Közszolgáltatási nagyságrendünk ma is meghatározó, Debrecen, Miskolc volumenével közel azonosan a második az országban.

A Szegedi Vízmű Zrt. Szeged és Algyő közigazgatási területén szolgáltatja az ivóvizet, elvezeti a szennyvizet és a csapadékvizet. A vállalat több mint 562 kilométernyi zárt csatornahálózat és közel 250 km csapadékvíz elvezető nyílt árok rendszer üzemeltetéséről és karbantartásáról gondoskodik.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com