libravirtua-button ontime-button

HungaroTrial Gyógyszerkutatási Szolgáltató Kft.

A HungaroTrial Kft. klinikai gyógyszerkutatások szervezésével foglalkozik 1999 óta. A 25 főt foglalkoztató cég 2007ben 356 millió forint árbevételt ért el.

A felismerés:

A projektek számának növekedése miatt az ügyvitel megszervezése és a projektek követése egyre nehézkesebb lett: „Excel táblázatok tömegével dolgoztunk, amelyeket közösen használtunk, és nehezen tudtuk követni melyik a legfrissebb verzió. Nem volt érdemi pénzügyi tervezés, és kimutatások egyáltalán nem készültek”, nyilatkozta dr. Sárosi Lajos ügyvezető igazgató. A cég nehezen szedte össze az egyes projektekhez tartozó teljesített szolgáltatásokat és továbbszámlázható költségeket, a napidíj adminisztrálására pedig egyáltalán nem volt kapacitás.

A kiválasztás:

A cégvezetés egy teljes körű pénzügyi és projekttámogató rendszer bevezetése mellett döntött. A választás a LIBRA3S vállalatirányítási rendszerre esett, elsősorban nagyszámú referenciái és ára miatt. A másik, nem kevésbé fontos szempont, a hazai fejlesztés volt: a HungaroTrial projektjei támogatására egy egyedi projekt menedzsment rendszert keresett, amelynek a fejlesztését a LIBRA  ügyviteli rendszer felvállalta.

A bevezetés:

A bevezetés 2007. szeptemberében kezdődött, és a 2008as évet a HungaroTrial már a LIBRA3S pénzügyi rendszerével kezdte. A projekt menedzsment rendszert tavasztól kezdte használni, és a módosítások és kiegészítések után június közepére vált kompletté a rendszer.
„Aktuális napi kimutatásokat tudunk generálni, nem csak a pénzügyekről, de a projektek helyzetéről és az egyes kollégák teljesítményéről is. Az utóbbi számunkra is meglepő módon növelte kollégáink teljesítményre való törekvését, ami pozitívan hat versenyképességünkre.”

Tevékenység: kutatás
Alkalmazottak száma: 39 fő
Éves árbevétel: 1 408,66 M Ft (2012)
Rendszer: LIBRA3S Integrált Ügyviteli Rendszer
Bevezetés éve: 2007 > 2008
Felhasználók száma: 5 fő
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás
  • LIKVID: pénzügyi nyilvántartások vezetése
  • PÉNZTÁR: házipénztár kezelése
  • SZÁMLA: értékesítés és számlakészítés
  • TÁRGYI: eszközök nyilvántartása
  • INFOCENTER: vezetői lekérdezések
  • PROJEKT: projekt menedzsment

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com