libravirtua-button ontime-button

Erdőgazdaságok

19 erdőgazdaság, több mint 120 erdészete az egész országot lefedve kezeli, karbantartja, neveli a hozzá tartozó erdőket, folytat vadgazdálkodást, fafeldolgozást. Ezek mellett egyes erdészetek speciális tevékenységeket is folytatnak, mint parkettagyártás, vadhús feldolgozás, erdei vasút üzemeltetés, maggazdálkodás vagy gyümölcslégyártás.

Felismerés:

A tulajdonos elvárása alapján megfogalmazódott az igény egy egységes szemléletű, szerkezetű gazdálkodásirányításról a 19 erdőgazdaságot illetően. Szerettek volna egy Egységes Erdészeti Ügyviteli Rendszert bevezetni. Ennek megvalósítását megbízható és szakképzett, hazai fejlesztő és tanácsadó gárda bevonásával képzelte el a tulajdonos.

Kiválasztás:

Köszönhetően a hazai fejlesztői és szaktanácsadói környezetnek, a megfelelő számú és minőségű hazai referenciának, a megvalósításban az ügyviteli alrendszer szállítójaként végül a LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt. lett kiválasztva. Ezzel pedig az Egységes Erdészeti Ügyviteli Rendszer ügyviteli alrendszer szoftver megoldása a LIBRA3s lett.

Bevezetés:

A bevezetés a 19 erdőgazdasági központ több, mint 120 erdészeténél rekordidő, közel fél év leforgása alatt zajlott le. Ezzel egyidejűleg pedig több, mint 2200 ember oktatása az ügyviteli modulok használatba vétele is megvalósult. A bevezetés során és az azóta keletkezett igények egységes rendszerben vannak kezelve. A Libra3s közvetlen adatkapcsolatban áll a térinformatikai rendszerrel, a humán rendszerrel, a külső dokumentumkezelő rendszerrel, és speciális ágazatai vezetői információs rendszerrel, valamint egyedi vadhús feldolgozó modul is kifejlesztésre került az erdőgazdaságok számára. Megoldásra került az erdőgazdaságok által használt kb. félezer folyamat támogatása. A menetlevelek feldolgozása mellett kialakításra került a segédüzemi gépekkel végzett munkák nyilvántartása. Lehetőség nyílik a Libra3s-ben a csoportosan futatható költségfelosztás- és hozamelszámolás sablonoknak köszönhetően, hogy egyetlen gombnyomásra elindítsák a költség átterheléseket, a segédüzemi költségfelosztásokat. A Libra3s széleskörű lekérdezést biztosít az erdőgazdaságok számára az összes könyvelési dimenzióra és az analitikus adatok mindegyikére (cikkszám, partner, ágazat, telephely, elszámoló egység, finanszírozás, erdőrészlet stb. illetve ezek kombinációjára).

Tevékenység: erdészeti tevékenység, vadgazdálkodás, fafeldolgozás
Alkalmazottak száma:
Éves árbevétel:
Rendszer: LIBRA3S Integrált Ügyviteli Rendszer
Bevezetés éve: 2012-2013
Felhasználók száma: több, mint 2200 fő
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás
  • LIKVID: pénzügyi nyilvántartások vezetése
  • PÉNZTÁR: házipénztár kezelése
  • SZÁMLA: értékesítés és számlakészítés
  • TÁRGYI: eszközök nyilvántartása
  • KÉSZLET: készletnyilvántartás
  • KONTROLLING: dinamikus vezetői táblák
  • MENETLEVÉL: gépjárműflotta, munkagépek kezelés, energiafelhasználás, útnyilvántartás
  • RENDEL: árajánlatok, rendelések, árképzések

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com