libravirtua-button ontime-button

EKS Service Kft.

Az EKS Service Kft.t 1991ben alapította a Magyar Villamos Művek és a német EONENACO. Széles tevékenységi köre kiterjed az építőipar több területére, korrózióvédelemre és térinformatikai rendszerek kialakítására. A cég az elmúlt csaknem két évtizedben töretlenül fejlődött: 1998ban megszerezte az ISO 9001/14001 minősítési tanúsítványt, és 2006ra árbevétele elérte az évi 2,5 Milliárd forintot.

A felismerés:

A cég fejlődésével járó adatmennyiség és tranzakció szám növekedés megkövetelte az informatikai rendszer fejlesztését. 2003. januárjában a LIBRA Com programot vezették be, azonban rövid használat után kiderült, hogy a karakteres, szigetszerűen működő alkalmazás nem tudja teljesen lefedni az EKS Service gazdálkodását.

A kiválasztás:

Ezért új LIBRA vállalatirányítási szoftvert kellett keresni, és a döntés a LIBRA Com utódjára, a LIBRA3Sre esett. "Több szoftvert is megnéztünk a piacon, de ebben a kategóriában nem találtunk jobbat, a magasabb kategóriájú rendszer pedig már túl drága lett volna", mondta Gyarmatiné Deli Ilona gazdasági vezető.

A bevezetés:

Az EKS Servicenél 2006. novembere óta fut a LIBRA3S rendszer hét modulja, amelyek a cég gazdálkodását végre teljesen lefedik. Az öt felhasználó a számos előny között egyöntetűen kiemelte a likviditás, mérleg, pénztár, számla, tárgyi eszközök, készlet és kontrolling szolgáltatásokat. 

Tevékenység: kereskedelem, szolgáltatás
Alkalmazottak száma: 49 fő
Éves árbevétel: 1 720,87 M Ft (2012)
Rendszer: LIBRA3S Integrált Ügyviteli Rendszer
Bevezetés éve: 2006
Felhasználók száma: 5 fő
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás
  • LIKVID: pénzügyi nyilvántartások vezetése
  • PÉNZTÁR: házipénztár kezelése
  • SZÁMLA: értékesítés és számlakészítés
  • TÁRGYI: eszközök nyilvántartása
  • KÉSZLET: készletnyilvántartás
  • KONTROLLING: dinamikus vezetői táblák

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com