libravirtua-button ontime-button

DÉLÚT Építő és Bányászati Kft.

1988-ban alakult magántulajdonú családi vállalkozásként, majd 1996-tól korlátolt felelősségű társasággá alakult. A kezdetben homokbánya műveléssel, szóródó tömegáruk fuvarozásával, rakodásával, földmunka-gépekkel történő munkavégzéssel foglalkozó cég mára a térség meghatározó földmű építő társaságává fejlődött. A vállalkozás útépítési és mélyépítési tevékenységet, rekultivációs munkákat, külszíni építőanyag bányászatot és közúti szóródó árufuvarozást és szállítást folytat.

Felismerés:

A korábban használt vállalatirányítási rendszerben az információk átláthatatlanok voltak, azokat nem sikerült a kívánt formában kinyerni a társaságnak. Ez nehezítette a kollégák munkáját. Időközben egy egyszerű dokumentumkezelő iránt is felmerült az igény. Ahhoz, hogy orvosolják ezeket a problémákat elkezdtek egy új, integrált vállalatirányítási rendszert keresni.

Kiválasztás:

A társaság két másik integrált vállalati rendszert is használt együttesen már korábban a bérszámfejtésre és menetlevél nyilvántartásra, szállításra, valamint a szakmai tervezésre, így fontos volt számukra, hogy az iktatásra és pénzügyi-számviteli feladatok ellátására kiválasztott program képes legyen ezekkel együttműködni. A Libra pedig elkészítette számukra az első webes felületen is elérhető Iktató ügyviteli szoftvert.

Bevezetés:

A törzsadatokat is tartalmazó LIBRA3S ügyviteli szoftver a két korábbi vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódva került bevezetésre, amelyek feladásokkal kapcsolódnak egymáshoz. A három különálló integrált vállalatirányítási rendszer estében a Libra3s ügyviteli szoftver lett a törzsadat gazda. A háttérben kiépített kapcsolatoknak megfelelően elektronikus úton közlekednek a rendszerek között a tervezett és tényleges adatok, valamint a munkaszámos teljesítmény felosztás. Még zajlottak a megbeszélések és fejlesztések, amikor már a Libra vállalatirányítási rendszer oktatása megkezdődött. Ennek köszönhetően meglehetősen rövid idő alatt, körülbelül három hónap leforgása alatt zajlott le a Libra integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése és oktatása. Ezzel párhuzamosan a Délút Kft. 6 munkatársa az I. félév adatait a nyitótól kezdve 6-7 különálló gazdasági társaságra manuálisan rögzítette be a LIBA ügyviteli szoftver rendszerébe. Ennek köszönhetően a féléves „Mérleg” adatokat július végével már ki lehetett nyerni a programból.

Tevékenység: út- és autópálya építés, földmunka, útkarbantartás
Alkalmazottak száma: 163 fő
Éves árbevétel: 4 293,28 M Ft (2013)
Rendszer: LIBRA3S Integrált Ügyviteli Rendszer
Bevezetés éve: 2011
Felhasználók száma: 10
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás
  • LIKVID: pénzügyi nyilvántartások vezetése
  • PÉNZTÁR: házipénztár kezelése
  • SZÁMLA: értékesítés és számlakészítés
  • TÁRGYI: eszközök nyilvántartása
  • KÉSZLET: készletnyilvántartás
  • KONTROLLING: dinamikus vezetői táblák
  • IKTATÓ:

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com