libravirtua-button ontime-button

C. Park (2000) Kft.

A C. Park több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a konfekciógyártás területén. Fő tevékenységük férfi felsőruházati termékek: zakók, öltönyök, nadrágok gyártása, emellett szezonális jelleggel felöltőket, férfi kabátokat is készítenek. A termelés a cég saját ruhagyárában történik, ahol jelenleg 830 főt foglalkoztatnak, és napi 1400 öltönyt gyártanak. Ennek a mennyiségnek túlnyomó részét külföldön értékesítik. Fő piacaik: Németország, Hollandia, Franciaország, Nagy-Britannia. Termékeik Magyarországon BRAGA márkanév alatt kerülnek a kiskereskedelmi forgalomba.

A felismerés

A cég könyvelését eredetileg egy könyvelőiroda végezte. A napi működéshez elengedhetetlen pénzügyi és számviteli adatok késve érkeztek a döntéshozókhoz. A könyvelés saját házon belülre vonása és az integrált rendszer bevezetésének igénye egyszerre született meg. Később, második lépésként fontossá vált, hogy a különböző helyszíneken található üzlet, raktár és a központ ugyanabban a rendszerben tudjon dolgozni, mert ez a naprakész információ szolgáltatásán túl a nem mindig egy helyen tartózkodó munkatársak életét is nagyban megkönnyítené. A cégnek egy megbízható felhő alapú szoftverre volt szüksége.

A felhő alapú ügyviteli szoftver bevezetésének köszönhetően a távoli elérés minden munkatárs számára kényelmesen elérhetővé vált.

A kiválasztás

A C. Park olyan rendszert keresett, amelyben a kereskedelmi-logisztikai folyamatok és a pénzügy-számvitel is magas színvonalon tud integráltan egy rendszerben működni, valamint ami lehetőséget kínál vonalkódos rendszerhez történő kapcsolódásra és mindezek mellett a bolti eladók munkáját is támogatja. A távoli elérést pedig a Libra Szoftver Zrt. felhőszoftver szolgáltatásával minimális költséggel tudják biztosítani. A Libra bevezetését sok megbeszélés, a folyamatok közös áttekintése és ezeknek egy teszt rendszerben a Librával történő összehangolása előzte meg, melynek keretében kiderült, hogy mely pontokon van szükség a Libra3s célirányos továbbfejlesztésére.

A bevezetés

A Libra3s integrált vállalatirányítási szoftver bevezetésére első körben csak a központban és a mintaboltban került sor, miután a kért fejlesztések elkészültek. Ilyen volt például a bizományos vevői rendelések folyamatának kialakítása. Az indulást nagymértékben segítette a szükséges törzsadatok és bizonylatok egyszerű migrálását lehetővétevő Interface modul, mellyel többek között a sok ezer cikkből álló törzset is sikerült rövid idő alatt befogadni. A második lépés, a felhő alapú szolgáltatás bevezetése. A felhőszoftver vagy más néven cloud szoftver bevezetése új helyszínek és kollégák bevonása – a már addig is a Librával dolgozó munkatársaknak köszönhetően – zökkenőmentesen ment.

Tevékenység:férfi felsőruházati termékek gyártása
Alkalmazottak száma: 12 fő
Éves árbevétel: 2 742,67 M Ft (2012)
Rendszer: LIBRA3S Integrált Ügyviteli Rendszer
Bevezetés éve: 2011
Felhasználók száma: 10 fő
Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás
  • LIKVID: pénzügyi nyilvántartások vezetése
  • PÉNZTÁR: házipénztár kezelése
  • SZÁMLA: értékesítés és számlakészítés
  • TÁRGYI: eszközök nyilvántartása
  • KÉSZLET: készletnyilvántartás
  • RENDEL: árajánlatok, rendelések, árképzések
  • NAPTÁR: naptár

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com