libravirtua-button ontime-button

Adu Oktatási Központ Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft.

A Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft. felnőttoktatás keretében államilag elismert képzéseket folytat. Az államilag finanszírozott munkaerő-piaci képzések mellett kiszolgálják a vállalatok és egyének képzési igényeit, Budapesten és az ország 7 régiójában is.

A felismerés:

Az oktatási intézmény DOS alapú Libra integrált vállalatirányítási rendszert használt könyvelésére korábban, ezt szerették volna modern, Windows alapú, integrált válllatirányítási rendszerre cserélni.

A kiválasztás:

A cég azért döntött a LIBRA ügyviteli szoftver modern verziója mellett, mert egy konferencián hallottak az új ügyviteli szoftverümkről, s mivel több éve megelégedéssel használták a LIBRACOM ügyviteli szoftvert, s ismerték a szállítót is, így hamar eldöntötték a rendszer cseréjét.

A bevezetés:

A megrendelés után kb. 1 héttel készen volt a régi LIBRA ügyviteli szoftver átkonvertálása, ezután következett a betanulás, mely mindössze 1-2 hetet vett igénybe, hiszen a régi és az új LIBRA ügyviteli szoftver számlázó rendszer kezelhetőségében hasonlít egymásra.
A kezdeti nehézségeket hamar sikerült megoldani, s a LIBRA integrált ügyviteli rendszer bevezetést követően a számlázás, házipénztár-, és tárgyi eszköz kezelés feladatainak megoldása könnyebbé, egyszerűbbé, jobban kezelhetőbbé vált. Az integrált LIBRA könyvelési rendszer előnye, hogy sokkal gyorsabban jutunk a kívánt információkhoz.

Tevékenység: Oktatás, felnőtt képzés
Alkalmazottak száma: 9 fő
Éves árbevétel: 134,44 M Ft  (2012)
Rendszer: LIBRA3S Integrált Ügyviteli Rendszer
Bevezetés éve: 2006
Felhasználók száma: 6 fő

Bevezetett modulok:

  • MÉRLEG: főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás
  • LIKVID: pénzügyi nyilvántartások vezetése
  • PÉNZTÁR: házipénztár kezelése
  • SZÁMLA: értékesítés és számlakészítés
  • TÁRGYI: eszközök nyilvántartása
  • KÉSZLET: készletnyilvántartás

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com