libravirtua-button ontime-button

A Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft. felnőttoktatás keretében államilag elismert képzéseket folytat. Az államilag finanszírozott munkaerő-piaci képzések mellett kiszolgálják a vállalatok és egyének képzési igényeit, Budapesten és az ország 7 régiójában is.

Az 1996-ban családi vállalkozásként alapított Barnád Kft. 1999 végén vásárolta meg a sásdi tüzépet, és kezdte meg az építőipari anyagokkal való kereskedést. A környékbeli kivitelezők kiszolgálásán kívül a teljes Dél-Dunántúlról keresik meg a céget egyéni vásárlók is, elsősorban a természetes kövek miatt, amire a kezdetek óta nagy figyelmet fordítanak. A folyamatos fejlődés révén 2005-ben a cég megnyitotta Barkács Centrumát.

A C. Park több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a konfekciógyártás területén. Fő tevékenységük férfi felsőruházati termékek: zakók, öltönyök, nadrágok gyártása, emellett szezonális jelleggel felöltőket, férfi kabátokat is készítenek. A termelés a cég saját ruhagyárában történik, ahol jelenleg 830 főt foglalkoztatnak, és napi 1400 öltönyt gyártanak. Ennek a mennyiségnek túlnyomó részét külföldön értékesítik. Fő piacaik: Németország, Hollandia, Franciaország, Nagy-Britannia. Termékeik Magyarországon BRAGA márkanév alatt kerülnek a kiskereskedelmi forgalomba.

1988-ban alakult magántulajdonú családi vállalkozásként, majd 1996-tól korlátolt felelősségű társasággá alakult. A kezdetben homokbánya műveléssel, szóródó tömegáruk fuvarozásával, rakodásával, földmunka-gépekkel történő munkavégzéssel foglalkozó cég mára a térség meghatározó földmű építő társaságává fejlődött. A vállalkozás útépítési és mélyépítési tevékenységet, rekultivációs munkákat, külszíni építőanyag bányászatot és közúti szóródó árufuvarozást és szállítást folytat.

Az EKS Service Kft.t 1991ben alapította a Magyar Villamos Művek és a német EONENACO. Széles tevékenységi köre kiterjed az építőipar több területére, korrózióvédelemre és térinformatikai rendszerek kialakítására. A cég az elmúlt csaknem két évtizedben töretlenül fejlődött: 1998ban megszerezte az ISO 9001/14001 minősítési tanúsítványt, és 2006ra árbevétele elérte az évi 2,5 Milliárd forintot.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com