libravirtua-button ontime-button

Szoftver partnereink

A Libra Szoftver alapfilozófiája, hogy rendszereiben csak olyan fejlesztéseket végez, amelyekhez házon belül a megfelelő szakértelemmel rendelkezik. Csak így biztosítható hosszú távon a Libra ügyviteli rendszerek magas szintű támogatottsága. Sok olyan, a vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó igény és szakterület van, amelyre más cégek specializálódtak, és szállítanak magas szintű ügyviteli megoldásokat. Ügyfeleink komplex igényeinek kielégítése érdekében a Libra rendszereket a megfelelő külső alkalmazással egészítjük ki.

Agria Code – menetlevél elszámoló rendszer

Az Agria Code Bt. által kifejlesztett grafikus menetrend Oracle alapokon nyugvó program változatát  használják a Libra BUSZ rendszerét használó Volán társaságok.  Az általuk fejlesztett - és folyamatosan karbantartott - rendszer integrált része a Libra6i informatikai rendszernek

Cell-Line IT Security Kft. – mobil alkalmazások fejlesztése

A mobilitás és az okos eszközök mára az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek területén is térhódításba kezdtek, és számos feladat elvégzésében és funkció lefedésében alkalmazhatók. A Libra vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó mobil alkalmazásokat a Cell-Line csapata fejleszti.
www.cell-line.info

DMS-One Zrt. – dokumentumkezelés

A netTeam – DMSone Zrt. több, mint 10 éve a dokumentumkezelés elkötelezett szakértője, a DMSOne kelet-európai kizárólagos képviselője. Nemzetközi szolgáltatásaikkal és megoldásaikkal megbízható és profitábilis rendszereket kínálnak, melyek hatékonyan hozzájárulnak a workflow javításához, az átlátható számla és szerződés nyilvántartáshoz, vagy éppen a minőségirányítási rendszer működéséhez, legyen szó közfeladatokat ellátó szervről, nagyvállalatról, vagy akár néhány fős irodáról. Mind a Libra3s, mind a Libra6i rendszereinkhez kapcsolódnak a DMSOne szoftverek.
http://www.dmsone.hu/

GNSoft – étkeztetési, élelmezési rendszerek

Az 1996-ban alapított GNSoft elsősorban élelmezési és étkeztetési rendszereket szállít és üzemeltet szociális intézmények körében. Együttműködésünk 2009 óta tart, és a Magyarországi Evangélikus Egyház oktatási és szociális intézményeinél kapcsolódnak a Libra3s rendszerünkhöz.
http://www.gnsoft.hu/

Oracle Hungary Kft. – adatbáziskezelő

Az Oracle Hungary Kft. a világ vezető adatbáziskezelő szállítója, és a Libra legrégebbi szoftver szállító partnere. Libra6i rendszerünk teljes egészében – mind a fejlesztő eszközök, mind az adatbáziskezelő tekintetében – Oracle technológiára épül, ez biztosítja nagyvállalati ügyfeleink számára a robosztusságot és páratlan adatbiztonságot.
http://www.oracle.com

PrintSoft Hungary Kft. – output management

PrintSoft-Hungary Kft. egy olyan új teljeskörű termék- és szolgáltatáskört tudhat magáénak, amely minden ügyféligényt kielégít az output management (OM), az elektronikus dokumentumkezelés (DMS), az integrált ügyfélkommunikáció management (CCM – Customer Communications Management) és az elektronikus számlázás területén.
http://www.printsoft.co.hu/hu/

Rudas&Karig Kft. – műszaki információs rendszer

A Rudas & Karig Kft. jogelődjét 1989-ben jelentős közép- és nagygépes számítástechnikai múlttal bíró szoftvermérnökök alapították. Térinformatikai rendszerek tervezését és fejlesztését, komplex, intelligens térinformatikai adatbázisok létrehozását határozták meg azóta is érvényes cégprofilként.
http://rudaskarig.hu/

Soft Consulting Kft. – bérszámfejtés, munkaügy

A Soft Consulting 1998-ban kezdte meg BaBér bérügyviteli rendszerének fejlesztését. A cég alapítói korábbi évtizedes bérügyviteli és bérszámfejtési tapasztalataikkal, azzal a céllal hozták létre a programot, hogy megkönnyítsék a bérszámfejtést, és az ezzel kapcsolatos tevékenységeket. A Libra3st és a BaBér rendszer évek óta sikeresen működik együtt, már közel 50 vállalatnál.
http://softc.hu/

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com