libravirtua-button ontime-button

A kiegészítő és az analitikus nyilvántartások az egyszerűsített mérleg és az eredménylevezetés összeállításához, az adózás előtti eredmény megállapításához szükséges adatokat szolgáltatják, továbbá részletes, számviteli, szintetizált információt tartalmaznak a vállalati vezetés számára, elősegítve ezzel az operatív döntések meghozatalát. Az integrált vállalatirányítási rendszer analaitikus nyilvántartásához többféle ügyviteli szoftver megoldást biztosítunk.

 A LIBRA Szoftver Zrt 55 éves szakmai tapasztalattal segít Önnek bővebben megismerni az áruforgalmi rendszerek működését. Az áruforgalmi rendszerek kereskedelmi vállalatok áruforgalmának kezelésére hivatottak. Az áruforgalmi rendszer segítségségével nyomon követhető a készletek nyilvántartása, az áruforgalaom alakulása.

 A LIBRA által biztosított integrált ügyviteli rendszer számos ügyviteli szoftver kínál a különböző méretű vállalkozások számára. Az engedélyezés részletes feltételeit és az engedéllyel kapcsolatos alapvető előírásokat az autóbusszal végzett belföldi és nemzetközi személyszállítás szakmai feltételeiről és engedélyezési eljárásáról szóló 49/2001. (XII. 22.) KöViM rendelet hatályos szövege tartalmazza.

A Business-to-Business (B2B) kifejezés az üzleti szektor szereplői között, elektronikus formában létrejövő gazdasági kapcsolatokra utal.A vállalatközi kommunikációban nagyobb hangsúlyt kap a direkt marketing, a pr, a lead generálás és menedzsment, és más értékesítés-támogatási technikák. Valamint a legújabb, már komplett programmá fejlesztett,"thought leadership". Mi saját fejlesztésű, hatékony megoldásokat kínálunk Önnek.

A beléptető rendszerek közintézmények, irodaházak, sportlétesítmények, ipari létesítmények számára biztosítják a személy és gépjárműforgalom ellenőrzését, szabályozását. 

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com