libravirtua-button ontime-button

OKOS Libra

A Libra Szoftver Zrt. által, mobil eszközökre fejlesztett applikáció.

Funkcionalitása

Pénzügyi lekérdezések

Nyitott bizonylatok

A vállalatvezető gyorsan és könnyedén megtekintheti, az összes vevői kintlévőségét, szállítói tartozásait, bevételeit és kiadásait. Áttekintő képet ad a vállalat gazdálkodásának helyzetéről több év összehasonlításában. Kötelezettségek és követelések több szempontú megjelenítése. A bizonylat szintű adatelérés mellett összesítések készülnek partnerenként, valamint a teljes vállalatra vonatkozóan is.

Likviditás előrejelzés

Egyszerűen és gyorsan teszi láthatóvá egy összegben, hogy mely követelések vannak még határidőn belül, milyen összegben van lejárt követelése a vállalatnak. Emellett szemlélteti vállalatának az egy összegű határidőn belüli és már lejárt tartozásait is.

CashFlow

Lehetővé teszi a vállalat vezetője számára, hogy a cége aktuális pénzügyi adatit tetszőleges helyszínről, munkaidőtől független időpontban is elérje. Könnyedén ellenőrizheti mennyi pénz folyt be a céghez és milyen összegű kiadások voltak. Napi, heti, havi, negyedéves és éves bontásban láthatók a bevételek, kiadások és az aktuális egyenleg.

Top 10 partnerek

Forgalom alapján megtekinthetők a Top 10 vevői és szállítói partnerek. A webes felületen diagram szemlélteti az egyes partnerek egymáshoz viszonyított méretét a forgalmuk alapján.

Számla karbantartó

Segítségével a vevői és szállítói számlák partnerenként legyűjthetők, valamint lehetőség van új vevői számla kiállítására, szállítói számlák elutalására. Vevői számla kiállítását követően a kész számlát automatikusan pdf. formátumban kapjuk meg, melyet ezt követően lehetőség van e-mail-en tovább küldeni vagy kinyomtatni.

Cégváltás

Jellemzően két, vagy több vállalkozásban érdekelt cégvezetők számára praktikusan pár kattintással lehet időt és energiát megtakarítva váltani az elérhető társaságok lekérdezési között. Látvány világában jellemzően megkülönböztetett megoldással. Mindezt a fárasztó és időt rabló ki- és bejelentkezések nélkül. Amennyiben több vállalat is tartozik ugyanazon vezetőhöz, lehetőség van arra, hogy kijelentkezés nélkül váltson a vezető céget, ezzel is értékes időt megspórolva.

Személyre szabható beállítások

Támogatja a testre szabott – a vezető szokásához, igényéhez igazodó lekérdezéseket. A webes felületen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a cég vezetője beállítsa, hogy melyek számára a legfontosabb lekérdezések. Ezek eltárolásra kerülnek és a belépést követően a kezdő oldalon azonnal láthatóvá válnak.

Gyorsan és kényelmesen lehet a felületen megjelenő bizonylatok között keresni, a megjelenített adatokat szűkíteni. A keresőben tetszőleges szövegrészre lehet szűrni, keresni. Az egyes lekérdezéseknél a fejlécre kattintva lehetőség van az adatok sorba rendezésére. Igénytől függően a partnerek ABC sorrendbe állíthatók, valamint dátum szerint is sorba rendezhetők az adatok. A webes felületen a lekérdezések által visszaadott adatsorok Látványos, egyéni igényekhez igazodó diagramon formájában is megjeleníthetőek.

Az OKOS Librának abban az esetben, ha az ügyfél a folyószámláját a Gránit Banknál vezeti, funkcionális része lehet a Gránit Asszisztens.

Gránit Asszisztens

Általános Ismertető

A Gránit Asszisztens egy új, a Bankkal integrált, KKV-k számára optimalizált komplex integrált vállalatirányítási rendszer és szolgáltatás eleme, amely

  • Közvetlen banki kapcsolattal rendelkezik és valósidejű banki műveleteket tesz lehetővé.
  • Egyidejű hozzáférést biztosít az ügyfél cég vezetősége és a könyvelője számára.
  • Felhőben tárolt adatbázissal gondoskodik az adatbiztonságról.
  • Az cégek számára jelentős idő- és költségmegtakarítással jár.
  • Mobilapplikációból is elérhető, így szabadabbá teszi a munkavégzést.

Mit nyer ön a Gránit Asszisztenssel?

  • Bárhonnan és bármikor ránézhet vállalkozása pénzügyi helyzetére.
  • Webes felületen és mobil eszközökön is elérhető
  • Közvetlen adatkapcsolatot biztosít a cégvezetősége és könyvelője között
  • Naprakész lekérdezések segítik a munkát

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com