libravirtua-button ontime-button

LIBRA InfoCenter: vezetői információk

INFOCENTER – vezetői információk

A Libra integrált vállalatirányítási rendszerek különböző funkcióiban berögzített adatokat összegyűjtő InfoCenter a vezetői információk gyors elérését teszi lehetővé. A funkció Windows grafikus környezetben szolgálja ki a közép- és felsővezetők átfogó vállalati szintű információs igényét.
A vállalatirányítási rendszer hathatós segítséget nyújt a közgazdasági szemléletű elemzések több dimenziós táblázatokban való megjelenítésére, ahol a gyűjtési feltétel-rendszereket a felhasználó saját kívánalmainak megfelelően definiálhatja, módosíthatja.

Ezeken felül szinte teljes szabadságot biztosít a felhasználóknak a táblák, listák összeállításában, hiszen minden cégnél más és más információkra van szükség, különféle adatokból, adatbázisokból. Továbbá alkalmas terv-tény adatok összehasonlítására, a tendenciák grafikonon történő szemléltetésére.

  • 3 dimenziós táblázatok főkönyvi adatokból
  • Terv táblázatok létrehozását, követően azok kezelési lehetősége
  • "Dinamikus" listák az analitikus modulokból
  • Naprakész mutatószámok
  • Diagram készítési lehetőség
  • Közvetlen Excel kimenet
  • Interface külső adatok fogadására
  • Internetes hozzáférés

Kezeléséhez nem szükséges megtanulni a Libra rendszerek különböző moduljainak működését, azoktól függetlenül használható.

 

INFOCENTER XL – Extra vezetői információk

Az InfoCenter XL kontrolling rendszer a naprakész adatok alapján biztosítja a vezetés számára a gyors és optimális döntések meghozását. A program rendelkezik saját táblázat- és listageneráló, továbbá tervező felülettel, de ezen túlmenően magas szinten támogatja Microsoft Excel integrált módon történő használatát. Az Excel állományokon kívül biztosítja *.doc, *.pdf és *.jpg állományok importálását, lehetővé téve egy központilag menedzselt strukturált információs adatpiac kialakítását.

Az InfoCenterXL előnye, hogy saját függvényei a Microsoft Excelbe beépülve biztosítják a Libra adatok gyors és kényelmes elérését, lehetővé téve tetszőleges táblázatok és mutatószámok szerkesztését más, nem Librából származó adatok hozzáadásával. Mindezt oly módon teszi, hogy a felhasználónak nem kell lemondania a már korábban elkészített, megszokott Excel táblázatairól, hanem azokat folytatva, bővítheti azokat Libra adatokkal. Mindeközben az Excel teljes eszköztára továbbra is a rendelkezésére áll.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com