libravirtua-button ontime-button

LIBRA- EKÁER kapcsolat

LIBRA- EKÁER kapcsolat

A Libra integrált ügyviteli rendszer felkészült arra, hogy az EKÁER ügyviteli program bevezetéséből adódóan az ügyfeleinknél megnövekedett adminisztrációs terhet a lehető legnagyobb mértékben csökkentse.

 

Adatok megadása

EU-ból történő beszerzés esetén a LIBRA ügyviteli programot felhasználó megkapja a szállítójegyet, mely tartalmazza a gépkocsin levő szállítási és termék adatokat. A LIBRA3S rendszerbe ennek megfelelően berögzíti a szállítójegyet és ehhez a bizonylathoz feltölti az EKÁER kód igényléshez szükséges adatokat.

EU-ba való szállítás esetén, valamint belföldi szállítás esetén a szállítandó tételekről szállítólevelet készít a LIBRA3S rendszerben, majd ezekhez a bizonylatokhoz megadja az EKÁER kód igényléséhez szükséges adatokat.

 

Adatok listázása

Lehetőség van a LIBRA integrált ügyviteli rendszerbe felvitt adatok listázására (szállítójegy és EKÁER kód igényléséhez szükséges adatok), mely segítséget nyújt a NAV központi rendszerébe történő kézi felvitelhez. Ezt követően tudja megigényelni az EKÁER számot az ügyfél. Ebben az esetben kézi adatrögzítéssel van lehetőség az EKÁER kód letárolására az adott LIBRA bizonylatokhoz a LIBRA3S rendszerben.

 

XML fálj készítése

A Libra készen áll arra, hogy (igény esetén) a szükséges adatokból XML fáljt készítsen, melyet a felhasználó a letárolást követően beolvashat az EKÁER rendszerbe. Ezzel támogatva és kiváltva a kézi adatrögzítést az EKÁER rendszerben. Az XML feltöltését követően amint felhasználó megkapja az EKÁER számot, a LIBRA3S rendszerben szállítólevelenként letárolhatja azokat, mintegy összekötve a szállítójegyeket az EKÁER kódon keresztül.

 

XML fálj feltöltése

Egyedi igény esetén a LIBRA3S ügyviteli rendszer lehetőséget biztosít ügyfelei számára, hogy a LIBRA3S rendszerbe berögzített szállítójegyek és kiegészített adataiból összeállított XML fálj automatikusan kerüljön feltöltésre a LIBRA3S ügyviteli rendszerből az EKÁER rendszerbe. Ebben az esetben a kapott EKÁER számot a rendszer szállítólevelenként automatikusan tárolja vissza a LIBRA3S integrált ügyviteli rendszerbe.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com