libravirtua-button ontime-button

2.7.1-2.7.6 Újdonságok, Változások

A NAV XML által megkövetelt részletesebb címkezelés finomítva (Általános)

Részletesebb export, import, szűrési lehetőség lett a programba építve az új, részletesebb cím mezőkre. A cím dekódoló algoritmus tovább fejlesztve.

http://librawiki.mve.hu/mediawiki/index.php/Libra3s_Részletes_cím_kezelése

Elektronikus támogatás funkció továbbfejlesztve (Számla)

Számlabevitel / Eseti számla összeállítása (C/A/E) menüpontban, ha a számla elektronikus támogatás során kerül elküldésre partnerünknek és csatolunk hozzá valamilyen dokumentumot a számla kiállítás folyamán, akkor mellette külön megjelölhető, hogy az is kiküldésre kerüljön-e a számlát tartalmazó e-mail további mellékleteként.

ÁFA sablon kezelés fejlesztése (Likvid)

xx65A bevallási sablonok definiálása (B/J/H/A/A) és xxA60 összesítő nyilatkozat sablonok definiálása (B/J/H/B/A) menüpontokban ezentúl másoláskor módosítható a nyomtatvány, így egyszerűen és gyorsan létrehozható az idei sablon a tavalyiból.

Az ÁFA bevallási sablonokba bekerült a 1665A és 16A60 támogatása. Kérjük a sablonok kialakítása után, a januári áfa időszak nyitásakor figyeljenek az időszaknak megfelelő sablon kiválasztására.

Elszámolási időszak vége dátum kezelése, határozott időszaki elszámolású számlák (Likvid)

Számla generálása időszaki előírásból (C/A/G) menüpontban mostantól meg lehet adni az elszámolási időszak vége dátumot, így lehetővé válik határozott időszaki elszámolású számlák generálása.

http://librawiki.mve.hu/mediawiki/index.php/Libra3s_Határozott_időszaki_elszámolás

Elszámoló ár fogadás (XLS) továbbfejlesztése (Készlet)

XLS fogadás (L3sInterface) / Törzsadatok fogadása / Cikk / Cikk ár fogadás (Y/X/T/C/R) menüpontban mostantól lehetőség van elszámoló ár fogadására akkor is, ha már van a cikkhez elszámoló ár megadva.

      Ha még nem volt elszámoló ár a cikkhez, akkor létrejön, ahogy eddig is.

      Ha már volt elszámoló ár a cikkhez és szükséges, akkor automatikusan elszámoló ár módosítás történik az érintett kartonokon

http://librawiki.mve.hu/mediawiki/index.php/Cikk_ár_fogadás_(Y/X/T/C/R)

Utólagos jóváíró számla is készíthető technikai készpénzes partnerre (Számla)

Utólagos vevő számla rögzítésnél (C/B/A/*) most már VL és EL jellegkód esetén is meg lehet adni a technikai kp-s partner nevét és címét.

Várható készlet kimutatás (H/L/E) lekérdezésben új szűrési lehetőség (Rendelés)

Várható készlet kimutatás (H/L/E) menüpont: alap típusú lista esetén új szűrési lehetőség: "Csak ahol a készlet vagy a várható készlet nem 0". Rendelésen alapuló lista típus esetén ennek a szűrésnek nincs létjogosultsága, mivel a listatípus logikája szerint ez alapértelmezettként így működik.

Sarzs jellemzők kezelése (Készlet)

Mostantól jellemzők rendelhetők a raktári bevételezés felvitelekor (vagy utólag is akár), a tételsorokon szereplő sarzsmezőhöz, ami eddig csak egy egyszerű szöveges mező volt. Adott termék esetén, annak életútja alatt ezen adatokat a program megőrzi, lekérdezhetővé teszi.

Banki kivonat beolvasásakor (B/A/E/C) algoritmus fejlesztések (Likvid)

            Okosabb automatizált jellegkód meghatározási eljárás bevezetése, az ING Umsatz formátum esetén automatizált hivatkozási szám meghatározás.

Tárgyi eszköz lekérdezésben új szűrési lehetőség (Tárgyi eszköz)

            Az F/B menüpont Egyéb adatok fülén a BTO számra mostantól külön lehet szűrni.

Méret mező megjelenítése egyre több lekérdezésen (Számla, Készlet)

Az alábbi lekérdezéseken a Beállít gomb használatával, új mezőként minden kimenetre felhelyezhető a Méret mező:

Számla modul: Számlánkénti kimutatás (C/E/B/D), Cikkek összevont kimutatása (C/E/B/E), Árbevétel kimutatás (C/E/B/B), Partnerenkénti árbevétel kimutatás (C/E/B/C),

Készlet modul: Készletek főkönyvi számonként (E/L/F), Mozgásnemenkénti kimutatás (E/L/X)

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com