libravirtua-button ontime-button

Bemutatkozás

A Libra Szoftver ZRt.-t a Volán Elektronika ZRt. leányvállalataként, 2006-ban alapították. Az anyavállalattól a Libra által kínált integrált vállalatirányítási és ügyviteli  szoftverek forgalmazását és utógondozását vette át. A Volán Elektronikát 1959-ben hozták létre, és 1984 óta foglalkozik integrált ügyviteli rendszerek fejlesztésével, bevezetésével és támogatásával. Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszer megoldása - a LIBRA - 30 éves szakmai tapasztalatra tekint vissza. A megváltozott piaci igények alapján a cég 1993-ban kezdte meg az Oracle adatbázis-kezelőre épülő LIBRA Integrált Gazdálkodási Rendszer kifejlesztését.

A LIBRA4GA integrált ügyviteli rendszer, majd később, a továbbfejlesztett LIBRA6i integrált vállalatirányítási rendszer, teljes körű ügyviteli szoftvert biztosít közép-, és nagyvállalatok számára.

2004-ben, 45 évvel megalakulása után a Volán Elektronika történetének újabb mérföldkövéhez érkezett: bemutatta a kis- és közepes vállalkozások számára készült LIBRA3S integrált vállalatirányítási rendszert. Az integrált ügyviteli rendszerek széles termékportfoliót képeznek, amelyek minden méretre és iparágra megfelelő ügyviteli szoftvert biztosítanak. A Libra ügyviteli szoftvereit, integrált vállalatirányítási rendszereit a néhány fős kisvállalkozásoktól egészen a több ezer főt foglalkoztató nagyvállalatokig, a legkülönfélébb környezetben, a gazdaság minden területén, valamint a non-profit szférában és az oktatásban is alkalmazzák. Kiemelkedő iparági csoportok az integrált vállalatirányítási rendszerekben a közműszolgáltatók, a Volán társaságok, a városgazdálkodók, és a távhő -, áram - és gázszolgáltatók, erdőgazdaságok.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com