libravirtua-button ontime-button Vállalkozz digitálisan

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

Pályázati közlemény

Kedvezményezett neve:
VOLÁN ELEKTRONIKA Zrt. és Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Projekt címe:
All-In-Mobile mobil integrátor platform kifejlesztése

Szerződött támogatás összege:
152.343.011 Ft

Támogatás mértéke:
65,22%

A projekt bemutatása:
A projekt célja egy olyan mobil integrációs platform fejlesztése, amely a terepi feladatok ellátását a műszaki, szolgáltatási, értékesítési és gazdálkodásirányítási területen egyaránt támogatja. A platform integrálja a térinformatikai és műszaki információs rendszer funkcionalitásait, a gazdálkodásirányítási rendszerhez kapcsolódó feladatmegoldásokat, valamint a szakma-specifikusnak tekinthető leolvasási, számlázási és kiegyenlítési folyamatokat egyaránt. Ez a platform egy olyan integrált szolgáltatás alapvető eszköze, amely a végső célként meghatározható komplex rendszer technológiai input-infrastruktúráját képezi. A helyzetfelméréstől az ellenőrzésen, elemzésen, értékelésen és döntéshozatalon át a teljes körű lefedettséget biztosító megoldás az operatív döntéshozataltól a hosszú távú tervezésig átfogja a víziközművek működtetéséhez szükséges informatikai megoldásokat akár a napi munkáról, akár az időnként bekövetkező előre nem látható rendkívüli helyzetekről van szó. A víziközmű-üzemeltetést közvetlenül irányító szervezet szintenként aggregálható információ-igényének teljesítése a terepen keletkező alapinformációk fogadásával, és rendszerezett, áttekinthető formában való megjelenítésével válik teljessé.

A projekt tervezett befejezési dátuma:
2015.12.31.

A projekt azonosítószáma:
PIAC_13-1-2013-0058

Az első munkaszakasz (2014.01.01-2014.12.31) eredménye:
Elsődleges feladatként megtörtént az adatmodell kialakítása, ez testesíti meg a mobil integrátor platform alapját, a top irányú megközelítés biztosíték arra, hogy stabil, megbízható rendszer alapja lehessen. Megtörtént a heterogén rendszerek egységesítése, integrációja. Az egyes rendszereken belül közös azonosítók, ill. törzsadatok használatával megteremthető az egységesen működő keretrendszer, amelyből a központi adatbázis megtáplálható. A létrehozott központi adatbázis fizikailag és logikailag biztosítja az integrátor platform működését. A fejlesztések során elsődlegesen az adatmodell fizikai létrehozása a cél, valamint adatbázis szinten az adatbázis karbantartó funkciók fejlesztése, amelyek segítségével konzisztens marad a központi adatbázisban lévő adathalmaz.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com