libravirtua-button ontime-button Vállalkozz digitálisan

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

Duális képzés támogatása

A Libra Szoftver Zrt. szerződést kötött a Budapesti Gazdasági Főiskolával, duális képzés támogatására vonatkozóan. A szerződésünk szerint az adott képzési módban fogunk szerepet vállalni, és a gyakorlati képzés keretében 1-2 hallgató számára szakmai gyakorlati lehetőséget biztosítunk.

A felsőoktatásba jelentkezők tájékoztatást kaptak a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban arról, hogy amennyiben a duális formájú szakra szeretnének felvételt nyerni, akkor fel kell venniük a kapcsolatot a szakmai gyakorlatot biztosító vállalkozásokkal.

A jelentkezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) email címre várjuk. Kérjük a levél tárgyában tüntesse fel a következőt: duális képzés.

Kérem vegyék figyelembe, hogy a tényleges kiválasztás 2015. március végével kezdődik meg. Minden jelentkezőt értesítünk a kiválasztás eredményéről amihez szíves türelmüket szeretnénk kérni.

Libra Szoftver csapata

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com