libravirtua-button ontime-button

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

LIBRA3s Acél Rendszer

LIBRA3s Acél Rendszer

Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek vezető hazai szállítója, a LIBRA Szoftver Zrt. legújabb iparági megoldása a LIBRA Acél Rendszer, amelyet speciálisan az acélszerkezeti gyártók igényeinek megfelelően fejlesztett ki. Az Európai Uniós pályázatoknak köszönhetően a bevezetési költségek jelentős része vissza nem térítendő támogatásból finanszírozható.

dia

Referenciák

Az egyedileg az acélszerkezeti gyártók részére fejlesztett LIBRA megoldás 2017-ben sikeresen debütált a hazai piac két jelentős szereplőjénél, a DAK Acélszerkezeti Kft.-nél, valamint az Unimontex Kft.-nél.

Amit a LIBRA nyújt Önnek és vállalkozásának

A LIBRA Szoftver Zrt. több, mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza, mely magába foglalja az ügyviteli és vállalatirányítási szoftver bevezetésében, és a rendszer fejlesztésben szerzett tapasztalatokat a hazai KKV piacon.

A hazai fejlesztés egyik legnagyobb előnye a rugalmasság, melynek köszönhetően képesek vagyunk Ügyfeleink eltérő igényeit megvalósítani a rendszeren belül, továbbá a hazai fejlesztés előnye, hogy a LIBRA szoftverei naprakészen lekövetik a Magyarországon aktuális törvényi és jogszabályi változásokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy évről-évre egyre több vállalkozás számára könnyítjük meg a mindennapi munkavégzést, és jelenleg több ezer aktív felhasználóval rendelkezünk. Leendő Ügyfeleink számára első osztályú, évente frissülő referenciákat tudunk felmutatni, mind a KKV, mind a nagyvállalati szektorban.

Finanszírozás pályázattal

Megjelent a GINOP – 3.2.2-8.2.4-16 „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása”.

A Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítójaként a LIBRA Acél Rendszerre most akár 40% vissza nem térítendő támogatást is igénybe vehet, továbbá a LIBRA Szoftver Zrt. átvállalja a pályázati ügyintézést, valamint a pályázati díj költségét is.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke minimum 1 millió Ft-tól, maximum 24 millió Ft-ig terjed.

A pályázattal kapcsolatos további információkat, illetve ajánlat kérés itt érhető el.

Miért érdemes a LIBRA Szoftverrel pályáznia?

  • Mert velünk akár 40% vissza nem térítendő támogatást is elérhet.
  • Mert a LIBRA a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója.
  • Mert vezető hazai pályázatíró cégekkel együttműködésben biztosítjuk az Önök sikerét.
  • Mert átvállaljuk a pályázattal kapcsolatos költségeit.

Elérhetőségek, bemutató szervezése, ajánlatkérés

A LIBRA3s Acél Rendszerrel kapcsolatos további információkért kattintson ide vagy érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com