libravirtua-button ontime-button

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

EU pályázati lehetőségek - Piac & Profit „Pénzt de honnan…” roadshow

Félidejéhez érkezett a Piac és Profit rendezvény sorozata, mely 7 helyszínen célozza meg azokat a helyi, vagy térségi vállalkozásokat, melyek a fejlődésükhöz EU-pályázatokból anyagi forrást keresnek.

 

A roadshow célja megismertetni a közeljövőben kiírása kerülő EU pályázati lehetőségeket a vállalkozókkal. Ehhez a kezdeményezéshez csatalakozott a LIBRA Szoftver Zrt. is. Minden állomáson kiállítóként képviseltetjük magunkat.

Az egyes helyszíneken 90-150 fős részvétellel, nagy érdeklődés mellett ismertetjük a LIBRA3s integrált ügyviteli rendszer lehetőségeit, hogy hogyan, milyen funkcionalitás mellett tud könnyen és gyorsan ügyviteli támaszt találni a programban a felhasználó.

Az eddigi tapasztalatok alapján a magyarországi KKV-k közül, néhány 500 – 1.000 mFt árbevételű társaság mellett leginkább a 100 mFt éves árbevétel alattiak keresnek pályázati lehetőséget informatikai rendszerük, ügyviteli programjuk korszerűsítésére.

A LIBRA Szoftver Zrt. nekik is képes hatékony segítséget nyújtani. Elsősorban a beruházást könnyítő LIBRA-Felhő megoldás nyújt ezen vállalatok számára kedvező megoldást.

Akik a LIBRA3s ügyviteli rendszert választják LIBRA-Felhő szolgáltatással egy felhasználó barát, a törvényi előírásoknak mindenben megfelelő biztonságos rendszer előnyeit élvezhetik anélkül, hogy a megszerezhető pályázati erőforrásokat hardver környezetre kellene fordítaniuk.

 

 

Minden eddigi városban tömeges érdeklődés vette körül a LIBRA Szoftver Zrt. standját.
Köszönhetően a mára már a magyar KKV-k között is elfogadott felhő technológiának városról városra egyre több potenciális, ügyféllel egyeztetünk a rá szabott lehetséges ügyviteli szoftver megoldásról.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com