libravirtua-button ontime-button Vállalkozz digitálisan

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A VOLÁN ELEKTRONIKA ZRT. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködve fejlesztett ki a Viziközművek működtetéséhez mobil integrációs platformot

2016.01.05.

A VOLÁN ELEKTRONIKA Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem konzorciumban együttműködve 152 343 011 Ft-ot nyert el az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című pályázati felhíváson. Az elnyert támogatást a vállalkozás a viziközművek működtetéséhez szükséges mobil integrációs platform kifejlesztésére fordította.

 

A Volán Elektronika Zrt. 1987 óta foglalkozik a víziközmű szolgáltatók vállalatirányítási rendszerét támogató informatikai háttérmegoldások létrehozásával. Ez az integrált informatikai rendszer nemcsak a gazdaságirányítási modulokat tartalmazza, hanem magában foglalja a közműszolgáltatók szolgáltatási alrendszereit: a számlázást, behajtást komfortos, az adott területnek maximális mértékben megfelelő részrendszerek formájában.

Az All-In-Mobile mobil integrátor platform újdonságtartalmát az egységes, integrált, személyre szabott víziközmű-szakmai, gazdasági, és az egységes és célzott felhasználói tájékoztatási platform létrehozása, a feladatok mobil eszközökre történő publikációs lehetőségének megteremtése jelenti. A koncepció alapját az egységes, a heterogén alrendszerekből táplálkozó adatbázis létrehozása, és az egységes adatbázisból, az interface‑ek segítségével történő adatkinyerés, betöltés jelenti. Az integrátor platform képes szabványos csatolókon keresztül kapcsolatot teremteni ERP rendszerekkel, Műszaki információs Rendszerekkel, valamint az interface-eken keresztül fogadott adatokat képes publikálni mobil kliensek irányába. Az egységesítés lehetőséget biztosít a víziközmű-szolgáltatók számára ahhoz, hogy a szakmai és gazdasági rendszereikben szereplő adataikat mobil eszköz irányába publikálhassák. Mindezt egy szabványos eszközöket használó platform segítségével teremtette meg a konzorcium.

Projektünk 2014.01.01-én kezdődött a rendszer megtervezésével és 2015.12.31-én ért véget a felhasználói tesztekkel és hibajavításokkal.

 

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com