libravirtua-button ontime-button

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/m/mve.hu/htdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

Piac & Profit „Üzleti trendek – 2017” roadshow

Konferenciasorozat indul a dinamikusan fejlődő kis- és középvállalkozások döntéshozóinak, ügyvitelük legfontosabb trendjeiről, az új gyakorlatról, tudásokról. Az „Üzleti trendek – 2017” címet viselő roadshow célja, hogy az üzletvitelbe azonnal beemelhető új üzleti gyakorlatokat, szemléleteket, módszereket, naprakész információkat nyújtson a fejlődni, tanulni vágyó vezetőknek, akik tisztában vannak azzal, hogy csak úgy lehet versenyben maradni, ha folyamatos változásban, fejlődésben tartják magukat és cégüket.

A LIBRA Szoftver Zrt. kiállítóként és szakmai támogatóként vesz részt, a 3 helyszínt magába foglaló konferenciasorozat 2 állomásán.

A helyszínen jelen lesznek kollégáink, akik személyesen adnak tájékoztatást az infokommunikációs fejlesztést tervező kis- és középvállalkozások jelen lévő képviselőinek a LIBRA szoftvereiről, a támogatással elérhető korszerű informatikai megoldásairól.

A konferencia sorozat tervezett időpontjai és helyszínei:

  1. Február 09., csütörtök – Szeged
  2. Március 09., csütörtök – Debrecen
  3. Április 06., csütörtök – Miskolc

Minden Érdeklődőt várunk szeretettel a LIBRA Szoftver Zrt. standjánál.

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com